Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint ruim van Huissen

BATHMEN – In een harde wedstrijd was ABS duidelijk de meerdere van Huissen. In de eerste helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op waarbij het ABS niet lukte om afstand te nemen van de ploeg uit Huissen. De ruststand was 12-10 voor de thuisclub.In de tweede helft kwam ABS door het harde spel van de tegenstander niet goed in haar spel en door het matige optreden van de scheidsrechter, die verzuimde om daar waar nodig de nodige tijdstraffen uit te delen, lukte het niet om op een  beslissende voorsprong te komen. Met nog een kleine 10 minuten te spelen lukte het ABS om de voorsprong uit te breiden naar 24-18 en vanaf dat moment was de wedstrijd gespeeld. De eindstand werd uiteindelijk 27-21.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 10, Dionne Prins 5, Danique Prins 3, Isabel te Wierik 2, Jayde Fokker 2, Maaike Dokter 2, Lisanne Boschloo 1, Sharon Rechterschot 1 en Inge de Winter 1.

De volgende wedstrijd van ABS  is op zondag 25 januari 2015 thuis tegen Nieuw Heeten 2, aanvang 12.15 uur, Sporthal de Uutvlog.