Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint ruim van Wesepe 2

ABS Handbal

BATHMEN – Ook in de thuiswedstrijd tegen Wesepe 2 heeft ABS de ongeslagen status behouden. Na een moeizaam begin waarin tot halverwege de eerste helft de stand nog steeds gelijk opging, wist ABS pas in het tweede deel duidelijk afstand te nemen van Wesepe, zodat er uiteindelijk bij rust een stand van 18-11 voor de thuisploeg op het scorebord stond.

In de tweede helft wist ABS de voorsprong geleidelijk aan steeds verder uit te breiden, aanvallend kwam het spel beter tot zijn recht en gedurende deze tweede helft wist ook bijna iedereen van ABS het doel van de tegenstander te vinden. Vlak voor het einde van de wedstrijd bleek ABS-keepster Soraya Lubberding als enige nog niet op het scoreformulier voor te komen. ABS-coach Willem Woudstra bedacht zich geen moment en bij de eerst volgende strafworp werd de ABS-keepster door de coach naar voren gehaald om deze strafworp te benutten; deze missie slaagde met glans. Uiteindelijk kwam er een eindstand van 36-20 op het scorebord.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 7, Hilde in ’t Hof 6, Anne-Floor Brinkman 5, Danique Prins 4, Maaike Dokter 3, Sharon Rechterschot 3, Jayde Fokker 3, Isabel te Wierik 2, Dionne Prins 1, Fleur Achterkamp 1 en Soraya Lubberding 1.

Zondag 21 februari 2016 speelt ABS uit tegen Broekland 2, aanvang 11.00 uur in de Nijhof sporthal in Broekland.