ABS Handbal wint ruim van Zwolle 2

ABS Handbal

BATHMEN – In een goed bezette sporthal de Uutvlog is ABS er ook in geslaagd de tweede wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten; tegen Zwolle 2 werd een ruime overwinning behaald.

Al snel na aanvang van de wedstrijd bleken de dames van Zwolle een maatje te klein voor een goed en fanatiek spelend ABS. Mede door goed keeperswerk van ABS-doelvrouwe Soraya Lubberding kwam Zwolle weinig tot scoren. Bij rust stond er een stand van 13-3 op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, al snel leek de doelstelling van ABS duidelijk, 30 keer scoren in deze wedstrijd en het aantal tegengoals zo laag mogelijk proberen te houden. De dames van Zwolle kwamen er mede door het hoge spel tempo van ABS niet meer aan te pas. Bij het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter stond er een stand van 30-9 op het scorebord.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 9, Dionne Prins 6, Isabel te Wierik 4, Hilde in ’t Hof 4, Jayde Fokker 3, Anne-Floor Brinkman 2, Danique Prins 1 en Maaike Dokter 1.

Zondag 18 oktober speelt ABS uit tegen Voorwaarts 2, aanvang 13.20 uur, Sporthal Jachtlust in Twello.