ABS Handbal wint verdiend van Wijhe 2

WIJHE – De dames van ABS zijn het seizoen goed begonnen met een overwinning tegen Gastvrij Wijhe 2. In een met veel Bathmens publiek gevulde sporthal de Lange Slag in Wijhe heeft ABS de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnengehaald.Al vrij snel na het begin stond er al een score van 1-5 op het scorebord. Door snel en fanatiek spel wisten de dames van ABS de score uit te bouwen tot 9-17 bij de rust.

In de tweede helft probeerde Wijhe met wat meer fysiek spel grip op de wedstrijd te krijgen. Eerst leek het erop dat dat ging lukken toen Wijhe door drie goals de voorsprong van ABS wist terug te brengen tot 12-17. Hierna kwam ABS weer beter in haar spel en werd de score uitgebouwd tot een verschil van 8 doelpunten. Bij het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter stond er een stand van 23-28 voor ABS op het scorebord.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 6, Dionne Prins 4, Isabel te Wierik 4, Jayde Fokker 3, Hilde in ’t Hof 3, Maaike Dokter 2, Anne-Floor Brinkman 2, Fleur Achterkamp 2, Elke Sligman 1 en Danique Prins 1.

Zondag 11 oktober 2015 speelt ABS  thuis tegen Zwolle 2, aanvang 13.10 uur, Sporthal de Uutvlog.