Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint weer

en blijft ongeslagen

ZWOLLE – Ook in de tweede helft van de competitie blijven de dames 1 van ABS doorgaan met winnen. In de toch wel lastige uitwedstrijd tegen Zwolle 2, kwamen de dames al gauw op een 1-4 voorsprong en gaande weg de eerste helft werd de stand verder uitgebouwd naar een 8-15 ruststand.In de tweede helft waren de dames na een peptalk van de coach beter bij de les en wisten ondanks het soms harde spel van de tegenstander door te gaan met het uitbouwen van de voorsprong. Omdat de dames in de hele linie speelsters hebben die kunnen scoren, was het voor Zwolle 2 een onbegonnen missie een goed resultaat neer te zetten. Door met name Romy van Zijl en Isabelle te Wierik werd de voorsprong steeds groter en konden de dames ook weer aan het doelsaldo werken.

Ook kon je zien dat de dames van ABS maar met een doel naar Zwolle waren gekomen en dat ze er als team weer stonden, het plezier spat van deze groep meiden af en daardoor werd er een eindstand bereikt van 17-32.

Omdat de nummer 2, Voorwaarts, hun wedstrijd heeft verloren en de dames nu een voorsprong hebben van 5 punten, kunnen ze volgende week als ze tegen Voorwaarts moeten spelen om 13.35 uur in de Uutvlog, jullie support goed gebruiken om nog verder afstand te nemen en dan de koppositie stevig in handen te nemen. Kortom een super weekend voor de dames.

Doelpunten: Romy van Zijl 8; Isabelle te Wierik 7; Hilde in ’t Hof 4; Danique Prins 3; Dionne Prins 3; Jayde Fokker 2; Fleur Achterkamp 2; Sharon Rechterschot 2; Anne Floor Brinkman 1.