Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wordt ongeslagen “Herbstmeister”

BATHEN – In een goed gevulde sporthal de Uutvlog is ABS er in geslaagd de ongeslagen status te behouden tegen CVO uit Vaassen. Als snel na aanvang van de wedstrijd kwam ABS op een 2-0 voorsprong, deze werd echter ook snel door CVO weer ongedaan gemaakt, 2-2.Hierna golfde het spel heen en weer waarbij het geen van beide ploegen echt lukte om afstand van de tegenstander te nemen. Vlak voor het rustsignaal lukte het ABS om op een voorsprong van 13-10 te komen. Dit was tevens de ruststand.

Al snel na het begin van de tweede helft wist ABS de voorsprong uit te breiden tot 19-10, hierna nam de Bathmense ploeg iets gas terug, gevolg hiervan was dat de voorsprong door CVO weer werd teruggebracht tot drie doelpunten. ABS pakte hierna de draad weer op en wist door een uitblinkende keepster Soraya Lubberding en veldspeelster Isabel te Wierik de stand weer op te voeren naar een eindstand van 27-16 voor ABS. Vanmiddag stond er in Bathmen één ploeg in het veld met maar één doel: winnen.

Doelpuntenmakers ABS: Isabel te Wierik 6, Jayde Fokker 4, Romy van Zijl 4, Hilde in ’t Hof 3, Danique Prins 3, Dionne Prins 2, Anne-Floor Brinkman 2, Fleur Achterkamp 2 en Maaike Dokter 1

De volgende wedstrijd van ABS is op zondag 10 januari 2016 thuis tegen Gastvrij Wijhe 2, aanvang 13.35 uur, Sporthal de Uutvlog.