Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS handhaaft zich in de

4e klasse

BATHMEN – Met een 2-0 overwinning op Wissel heeft ABS zich voor komend seizoen verzekerd van handhaving in de 4e klasse.

Vooraf was ABS de favoriet gezien de uitslag van vorige week (2-3). Dit bleek niet uit het begin van de wedstrijd. ABS speelde onrustig en leek bevangen zijn door de angst om niet te verliezen. De eerste kansen waren voor ABS maar gaandeweg werd Wissel sterker. ABS speelde slordig en veelal met een lange bal naar voren. Daarbij speelde blessureleed een hoofdrol. Na 15 minuten kwamen twee spelers van ABS met elkaar in botsing en moest Dylan Boswinkel vroegtijdig het veld verlaten. Zijn vervanger, Rob Treurniet, moest helaas al na vijf minuten met een hamstring blessure ook het veld ruimen.

Na deze omzettingen kwam ABS tocht beter in het spel en kon twee maal via Kevin Prins op een 2-0 voorsprong komen.

De tweede helft was een gelopen koers. Het niveauverschil was duidelijk, zonder dat ABS tot uitgespeelde kansen kon komen. Een schot op de lat was in feite het hoogtepunt van de tweede helft. Door dit resultaat speelt ASB ook volgend seizoen in de 4e klasse.