ABS-hardloopgroep voor beginners gestart

BATHMEN – Op vrijdagavond 5 april verzamelden zich 15 lopers voor een beginnerscursus hardlopen bij ABS trimmen. Doordat iedereen zich met een enthousiast humeur meldde, was de sfeer in de groep meteen goed! En plezier en gezelligheid staan voorop.Voordat er werd gelopen moesten de deelnemers nog even koukleumen. Het was toch eigenlijk wel fris zo op de eerste avond.

De nodige administratie moest worden afgerond en de trainers hebben zich voorgesteld. Na het maken van een groepsfoto kon de eerste training dan eindelijk van start gaan. Het beloofde een rustige eerste training te worden met wat spierkracht- en techniekoefeningen.

Je kunt je nog aansluiten bij de hardloopcursus. De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De kosten bedragen € 50,00. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen betaalt de eerste twee maanden geen contributie. Ben je al lid van ABS Trimmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,00. De trainingen starten vanaf manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20.