Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Hardlopen op dinsdag al jaren een energieke groep

 

BATHMEN – Als je in een loopgroep van ABS Trimmen loopt, heb je een groot voordeel: een hardlooptrainer! Hij of zij kan jou op een verantwoorde manier naar je doelen begeleiden en je nuttige tips over je looptechniek geven. Dat werkt ook extra motiverend. Op die manier houd je het hardlopen langer vol.Wekelijks wordt er op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur hardgelopen. Jacques van Trijp traint deze groep al jaren en er wordt tussen de 5 en 10 km gelopen. De training begint altijd met een aantal oefeningen om de spieren los te maken en iedereen is dan in de gelegenheid om even bij te praten. Daarna wordt er gelopen waarbij er aandacht wordt besteed aan de juiste manier van voortbewegen. Gezelligheid en elkaar steunen horen daar natuurlijk ook bij. Het motto van deze groep is: ‘Samen uit, samen thuis’, dat wil zeggen dat de minder snelle lopers altijd door de snellere lopers worden opgehaald.

Jacques heeft 34 jaar trainingservaring. Hij volgde diverse loopcursussen van de KNAU en deed een opleiding sportmassage bij het NGS en heeft hiermee een goede basis gelegd voor het geven van hardlooptrainingen.

Nieuwe lopers zijn van harte welkom om mee te trainen. Kom gerust een paar keer vrijblijvend meedoen op een van de trainingen. Meer informatie over de mogelijkheden en alle trainingen van ABS Trimmen vind je op de website www.trimmen.absbathmen.nl

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met trainer Jacques van Trijp, tel. 06-51422248.