Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS jazzdance-shows in Hellendoorn

BATHMEN – Met hun shows in Avonturenpark Hellendoorn, kunnen de meiden van ABS Jazzdance nog een paar griezelige dagen tegemoet zien. Het Avonturenpark is omgetoverd tot Heksendoorn en staat daarmee volledig in het teken van Halloween.

Als de gasten ’s morgens het sfeervol aangeklede park binnenkomen, worden ze verwelkomd met een wervelende show door danseressen uit de B- en C-selectie. Een leuke verrassing voor ouders en voor de kinderen, die meteen al vrolijk mee beginnen te dansen.
De bezoekers vermaken zich met de vele attracties in het Avonturenpark, waar ter gelegenheid van Heksendoorn verschillende spookhuizen aan zijn toegevoegd. Natuurlijk is er aan de allerkleinsten gedacht: in de Toverschool wordt hen niet de stuipen op het lijf gejaagd.
Nadat ze zelf ook een rondje in de achtbaan hebben gemaakt, zijn de meiden klaar voor het volgende optreden. ’s Middags dansen ze mee in de speciale Discoshow van Kareltje & Jasmijn, de welbekende gezichten van het park.

De danseressen van ABS Jazzdance zijn nog op zaterdag 22, zondag 23 en zondag 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur te zien in Avonturenpark Hellendoorn.