Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS kunstgrasveld

officieel geopend

BATHMEN – Op zaterdagmiddag 16 september is het kunstgrasveld van ABS voetbal feestelijk geopend. Voorzitter Gerrit Nikkels kon veel gasten, vrijwilligers ABS, besturen ABS sporttakken, sponsoren, wethouder Grijsen van de gemeente Deventer en Wim Denneboom, de oud-consul van ABS voetbal.In zijn openingsspeech noemde Gerrit Nikkels de lange voorbereidingstijd voordat het besluit voor aanleg door de gemeente Deventer werd goedgekeurd. Daarna was het een project in sneltrein vaart. In amper drie maand werd het veld aangelegd. ABS is dan ook zeer tevreden over de uitvoering van het project. Weer voldoende trainingscapaciteit en eigenlijk altijd kunnen spelen.

Wethouder Grijsen ging in haar toespraak nog in op de criteria van de gemeente voor aanleg van een kunstgrasveld. Voor de gemeente Deventer is het van belang dat er een vitale en gezonde vereniging staat. Immers het is een forse investering in de toekomst. ABS voldoet met haar breedte sport aanbod en actieve rol in de gemeenschap zonder meer hieraan.

De officiële opening is verricht door Wim Denneboom. Hij was bijna 40 jaar consul voor de KNVB inzake keuring van de velden. Ook was hij bij de aanleg van het sportcomplex op de huidige locatie in 1978 zeer betrokken. Wim was in de gemeente Bathmen verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Dus de perfecte man die de volgende fase van het complex kan inluiden.

Wim hoopt dat door het nieuwe veld zal leiden tot betere condities voor de spelers en ABS weer op een hoger niveau kan meedraaien in de competitie.