Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Mastertrimmen heeft nu eigen opbergruimte voor oefenmateriaal

BATHMEN – Ruim ’n half jaar geleden is het Master-Trimmen met o.a. “Pilatusachtige” oefeningen gestart. Dit zijn oefeningen die voor extra ontspanning zorgen tijdens en na het sporten.

Deze uitbreiding van de lesstof wordt door de deelnemers als zeer prettig ervaren en daarom werd er  ondersteunend materiaal aangeschaft. Mede hierdoor kan men de sporters nog meer afwisseling bieden.

Elke zaterdagmorgen vanaf 08.30 uur wordt gewerkt aan de algehele conditie in de bosrijke omgeving van Bathmen. In de directe omgeving van Camping De Flierweide en het Traasterbos wordt er gesport. Aan deskundige leiding ontbreekt het niet; de trimclub heeft de beschikking over een fysiotherapeut en een bij het N.G.S. aangesloten sportmasseur.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten; ABS Trimmen hanteert nog steeds een contributie van 5 euro per maand en daarvoor kunt u aan alle activiteiten van ABS Trimmen deelnemen.

Bij Camping De Flierweide aan de Traasterdijk is er na de training de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Veel groepen van A.B.S. Trimmen zoals bijvoorbeeld diverse loopgroepen maken inmiddels ook gebruik van het genoemde materiaal.

Info bij Jacques van Trijp, tel.0570-542084/mobiel 06-51422248. Of raadpleeg de website absbathmen.nl

ABS Mastertrimmen