Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Trimmen maandagavondgroep uitgelicht

BATHMEN – Op maandagavond worden de trainingen van ABS Trimmen gegeven door Frank Heitbrink. Trainen in een groep geeft extra motivatie; je stimuleert, maar leert ook van elkaar. Daarnaast levert het sociale aspect een belangrijk aandeel voor het plezier in het hardlopen.Tijdens deze maandagavondtraining wordt er veel met interval gewerkt. Dit houdt het lopen in wisselende tempo’s over verschillende afstanden in. Wandelen, dribbelen, (rustige) looppas of versnellen zijn hiervan voorbeelden. Door differentiatie in de training en trainingsvormen wordt rekening gehouden met lopers van ieder niveau.

De groep traint op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Het doel van de trainingen is om het uithoudingsvermogen uit te bouwen, met als bijgaand resultaat de verbetering van de snelheid. De lopers werken bijvoorbeeld samen toe naar een wedstrijd.

De trainingen starten vanaf manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7437 CK Bathmen. Je bent van harte welkom om mee te trainen. Kom gerust een paar keer vrijblijvend meedoen op één van de trainingen. Meer informatie over de mogelijkheden en alle trainingen van ABS Trimmen vind je op www.trimmen.absbathmen.nl