Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Voetbal bedankt vrijwilligers met een feestelijke avond

Bathmen – ABS Voetbal wil haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen. De jaarlijkse vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 juni vanaf 20.30 uur in het ABS Huus. Tijdens deze gezellige avond, waar een hapje en een drankje niet zullen ontbreken, houdt de activiteitencommissie een speciale activiteit gerelateerd aan het EK Voetbal.

Mike Melssen namens ABS: “De vereniging hecht veel waarde aan de bijdrage van haar vrijwilligers en ziet deze avond als een kans om hen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun onmisbare inzet. Of je nu hebt bijgedragen aan de organisatie, coaching, kantinedienst of een van de vele andere taken, ABS Voetbal is dankbaar voor jullie betrokkenheid en inzet.
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor deze feestelijke avond tot en met 17 juni, zie hiervoor het Nieuwsartikel over de vrijwilligersavond op de website absvoetbal.nl. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om samen met andere vrijwilligers te genieten van een welverdiende avond vol plezier en ontspanning. Het bestuur kijkt ernaar uit om samen met jullie een geweldige avond te beleven!”