Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Voetbal sponsoren op bezoek bij Deventrade

ABS Voetbal sponsoren

BATHMEN/DEVENTER – Donderdag 22 januari hebben de sponsoren van ABS Voetbal, op uitnodiging van het voetbalbestuur een bezoek gebracht aan Deventrade in Deventer. Een 40 tal sponsoren was aanwezig.

Jaarlijks wil het bestuur van ABS Voetbal op een originele wijze haar sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de voetbalclub ABS. Dit jaar is gekozen voor een bezoek aan Deventrade de leverancier van kleding van ABS voetbal.

Bij aankomst met de bus vanaf de A1 is op een groot billboard op het bedrijfspand van Deventrade al het logo van ABS en aantal actie foto’s zichtbaar. Het is duidelijk dat men verwacht wordt.

Daarna werd de sponsors door een medewerker van Deventrade uit de doeken gedaan hoe het bedrijf is ontstaan en hoe ze het huidige hoge marktaandeel in de voetbalkleding hebben bereikt. Met name de distributie via de sportspeciaalzaken, zoals Buitink en snelle levering zijn een grote pré in de markt.

Daarna werd het gigantische magazijn bezocht van waaruit de goederen worden gedistribueerd.

Om 22.00 uur was het tijd om terug te gaan naar het ABS Huus voor een drankje en hapje als afsluiting van een geslaagde avond.