Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS volleybal heren 1 (ook) kampioen

BATHMEN – Niet zo lang geleden werd ABS dames 1 al kampioen, nu heeft ABS Heren 1 hier een vervolg aangegeven. Afgelopen vrijdag moest ABS Heren 1 tegen Dynamo Heren 7 (laatste in de poule) minimaal één set binnen halen om definitief kampioen te worden.ABS Heren 1 begon de competitie goed, gezond en aangevuld met twee nieuwe spelers. Het hele seizoen heeft het team in de top-drie gestaan. Gaandeweg de competitie vorderde, kwamen de blessures, waardoor met enige regelmaat in aangepaste opstelling gespeeld moest worden. Mede door de flexibiliteit van het team en het invallen vanuit Heren 2, werden de punten, in de meeste gevallen, binnengehaald. Door aan het eind van de competitie voor de tweede keer van de nummer 2 te winnen (EVC Blok Heren 2) werd de koppositie versterkt.

De eerste set tegen Dynamo afgelopen vrijdag was niet al te spannend. Een goede service, gevarieerde set-ups en directe punten, leverde de setwinst op. Daarmee stond het kampioenschap vast en kon er, na de gebruikelijke rondedans, met meer ontspanning doorgespeeld worden.

Na de wedstrijd werden de heren met gepast vervoer terug naar de Uutvlog in Bathmen gebracht. De luxe limousine van Erik Brilman kwam voorrijden met een gekoeld kratje bier. Bij de Uutvlog werden de heren opgewacht door de andere teams (zij hadden thuiswedstrijden), waarna het kampioensfeest los kon barsten.

Heren 1 is nog op zoek naar nieuwe spelers. Door het behalen van het kampioenschap hoopt Heren 1 dat nieuwe spelers zich (aan)melden, waardoor met nog meer vertrouwen naar de volgende competitie wordt uitgekeken. Een keer vrijblijvend mee trainen mag altijd.

Heren 1 bedankt hun sponsoren Wesseling Zwembaden, te Riele Olie en tassensponsor Bella Fiore. Uiteraard ook alle trouwe supporters en de invallers van Heren 2