Bathmense Kermis goed voor

2 punten ABS handbal dames 1

RAALTE – Vol goede moed vertrokken de dames zondagochtend naar Raalte om na een geslaagde kermisavond een lekkere wedstrijd te handballen tegen Kwiek 3.Iedereen startte fanatiek en Kwiek kon de snelheid van ABS goed volgen. De eerste helft ging tot aan de 20e minuut gelijk op. Daarna liep ABS wat verder uit door mooie aanvallen door het midden. Ruststand 8-13.

In de tweede helft wisten de dames van ABS elkaar steeds beter te vinden en kwamen al snel op een verschil van 8 doelpunten. De zaterdagavondkermis zakte in de benen en de laatste 10 minuten was de puf er uit. Kwiek kwam dichterbij, maar door de goed keepende Liang Dijkerman bleef de schade beperkt tot 5 doelpunten verschil.

Uiteindelijk namen de dames met een uitslag van 19-24 de winstpunten mee naar Bathmen.

Aankomende zondag 6 oktober speelt dames 1 thuis in sporthal de Uutvlog om 12.30 tegen LHC Lemerveld.