Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmense scholen klaar voor het 16de Schoolhandbaltoernooi

BATHMEN – Op 22 en 29 maart wordt voor de 16de keer het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi voor de Bathmense basisscholen gespeeld. Woensdag 22 maart begint om 13.00 tot 18.00 de eerste ronde.

De groepen 5/6 van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool spelen in gemengde teams. De groepen 7 en 8 hebben aparte jongens- en meisjesteams. Woensdag 29 maart zullen vanaf dezelfde tijd de laatste groepswedstrijden en daarna de finales gespeeld worden.

Er wordt door groep 5/6 gespeeld om de Janneke Markvoort Wisselbokaal. De jongens- en meisjesteams van groep 7 en 8 spelen allemaal om een plek in de Oostelijke Handbalkampioenschappen, die in mei gespeeld gaan worden. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft. Tevens heeft medesponsor Emté Mensink in Bathmen vanaf 20 maart een verkoopactie met blikjes knakworst in de winkel.

Om beide dagen zo gezellig mogelijk te maken wordt iedereen uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij dit sportieve evenement op 22 en 29 maart.