Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmense scholen klaar voor het 14de Schoolhandbaltoernooi

BATHMEN – In maart begint voor de 14de keer het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi voor de Bathmense basisscholen. Woensdag 18 maart van 13.00 tot 18.00 start de eerste ronde.

De groepen 5/6 van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool spelen in gemengde teams. De groepen 7 en 8 hebben aparte jongens- en meisjesteams. Woensdag 25 maart zullen vanaf dezelfde tijd de laatste groepswedstrijden en daarna de finales gespeeld worden.

Er wordt door groep 5/6 gespeeld om de Janneke Markvoort Wisselbokaal. De jongens- en meisjesteams van groep 7 en 8 spelen allemaal om een plek in de Oostelijke Handbalkampioenschappen die in mei gespeeld gaan worden. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft. Traditiegetrouw zullen de kinderen zelf weer, in de sporthal, broodjes knakworst verkopen. Tevens heeft medesponsor Emté Mensink in Bathmen momenteel een actie met gevulde koeken ten behoeve van het schoolhandbaltoernooi. Om beide dagen zo gezellig mogelijk te maken wordt iedereen uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij dit sportieve evenement op 18 en 25 maart.