Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het beachveld in Bathmen is weer in gebruik!

BATHMEN – Een paar weken geleden is het beachveld naast sporthal ‘de Uutvlog’ speelklaar gemaakt. Zowel ABS-handbal als ABS-volleybal maken hier tijdens de zomermaanden volop gebruik van. Het complex is door de NEVOBO eerder met de maximale 8 sterren beloond.

Lidmaatschap

Om gebruik te kunnen maken van het beachveld is een lidmaatschap bij ABS volleybal niet verplicht. Voor slechts € 25,- kan een heel seizoen buiten worden gevolleybald.

 

Beachtrainingen en clinics

Het ‘beachen’ is anders dan het volleyballen in de zaal. Daarom organiseert ABS volleybal ook dit jaar weer beachtrainingen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Actuele informatie is te vinden op de website. Om jongeren kennis te laten maken met het (beach)volleybal krijgen alle scholen in Bathmen een volleybalclinic aangeboden. Inmiddels heeft de Looschool met veel enthousiasme de eerste clinic gevolgd. De Rythmeen en de Dorpsschool volgen later in het seizoen.

 

Bathmen on the beach-toernooi

Op 17 juni vindt het vierde Bathmen on the Beachtoernooi plaats. Een volleybaltoernooi voor elk niveau. Er wordt in diverse klassen gespeeld: Van divisie/promotieklasse tot recreatief. Het toernooi wordt afgesloten met een barbecue voor alle teams. Ook is er een beachclinic voor de jeugd! Aanmelden kan via de website volleybal.absbathmen.nl