Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bliksemactie ABS Voetbal 2016

BATHMEN – De verkoop van de loten voor de jaarlijkse bliksemactie zal dit jaar plaatsvinden van 23 t/m 27 mei, met de trekking op zondag 29 mei tijdens het traditionele sixday toernooi. Een van de sponsoren van ABS Voetbal, Restaurant De Heeren van Dorth, is bereid gevonden om dit jaar de loten te sponsoren. Van ieder lid, vanaf de C jeugd t/m het 1e elftal, wordt een bijdrage verwacht aan het welslagen van deze actie.De leiders van deze actie, Barry Beldman en Arjan Kerkdijk, zijn reeds begonnen met het werven van de wijkhoofden. De wijkhoofden zullen vervolgens de lotenverkopers benaderen. De bliksemactie is voor de financiën van ABS voetbal van zeer groot belang en zij hopen dan ook dat het dit jaar wederom succesvol zal zijn.

Mocht u worden benaderd voor de taak van wijkhoofd of voor de lotenverkoop neemt dan uw verantwoordelijkheid en werk mee aan het welslagen van deze actie.

Tevens vraagt men aan leden die buiten Bathmen werken om een of meerdere boekjes in hun werkomgeving te willen verkopen. Neem even contact op met Barry. Hij zal zorg dragen dat de boekjes thuis worden afgeleverd. Samen houden we ABS Voetbal sterk.

Tel. Barry Beldman 06-20818208 of penn.voetbal@absbathmen.nl