Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Boode in Bathmen en

Robert Scholten Assurantiën BV verlengen sponsoring

ABS Voetbal

V.l.n.r. Barry Beldman, Robert Scholten, Paul Klösters en Gerrit Nikkels.

V.l.n.r. Barry Beldman, Robert Scholten, Paul Klösters en Gerrit Nikkels.

BATHMEN – Deze zomer hadden de huidige hoofdsponsors van ABS Voetbal al aangegeven dat zij het sponsorcontract met ABS Voetbal zouden gaan verlengen. De officiële ondertekening van het nieuwe contract vond plaats voorafgaand aan de wedstrijd van ABS1 tegen De Gazelle afgelopen zondag.

Paul Klösters van Boode in Bathmen en Robert Scholten van Robert Scholten Assurantiën BV heffen samen met voorzitter Gerrit Nikkels en penningmeester Barry Beldman het glas op een nieuwe periode van 3 jaar hoofdsponsorschap van ABS voetbal.

ABS voetbal prijst zich gelukkig met deze verlenging. Al geruime tijd zijn beide bedrijven hoofdsponsor van ABS Voetbal. Mede door hun bijdrage, en natuurlijk van vele andere sponsoren en vrijwilligers, kan ABS Voetbal een bloeiende vereniging zijn en blijven.

De middag werd in opperbeste stemming afgesloten door een klinkende overwinning van ABS 1 op De Gazelle. Na negentig minuten was de eindstand 4-0. ABS voetbalde goed en vloeiende aanvallen werden op de(slechte) grasmat gelegd. Het spel geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden. Door dit goede resultaat doet ABS goed mee in de top van de klasse 4H.

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

V.l.n.r. Barry Beldman, Robert Scholten, Paul Klösters en Gerrit Nikkels.