Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dalfsen overloopt ABS Handbal

BATHMEN – Wederom stond er een thuiswedstrijd op het programma voor de handbaldames van ABS. Afgelopen zondag mochten ze het opnemen tegen Dalfsen 2. Op het wedstrijdformulier werden veel nieuwe, jonge meiden toegevoegd. Dit vanwege diverse blessures van basisspeelsters.De wedstrijd ving aan met een hoog tempo en aan beide kanten vielen er doelpunten. ABS wilde Dalfsen verrassen met een andere dekking (5-1) t.o.v. de uitwedstrijd (6-0). Dit zorgde enerzijds voor verwarring bij Dalfsen, maar anderzijds ook voor veel ruimte. En deze benutten zij dan ook goed. Ruststand 11-21 in het voordeel van Dalfsen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Het was een harde wedstrijd waarbij de gele kaarten en tijdstraffen regelmatig verschenen. Ondanks dat is iedereen gelukkig heel gebleven en verlieten de dames zonder (nog meer) blessures het veld. Eindstand 22-38 in het voordeel van Dalfsen.

ABS heeft nu een aantal weken vrij. De eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld op zondag 10 maart tegen Kwiek DS3 om 11.10 uur in Raalte.