Dynamic tennis: samenwerking ABS Badminton en TC Bathmen

Pak je sportschoenen en kom dynamic tennissen!

BATHMEN – Dynamic tennis is een racketsport die tafeltennis, tennis en badminton combineert. Het is een leuke sport voor jong en oud en wordt gespeeld met een lichte foambal en een lichtgewicht racket. Door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering. Daarmee is deze sport met name geschikt voor senioren.Wie een beetje balgevoel heeft, kan snel in het spel meekomen. In de tennispartijtjes kun je veel energie en behendigheid kwijt. En word je er eenmaal door gegrepen, dan kun je jarenlang plezier aan het spel beleven. Inmiddels is een aantal enthousiaste mensen begonnen. Ze spelen in de zomermaanden (april – september) elke dinsdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur op de tennislocatie van TC Bathmen aan de Anna van Lintelolaan.

Vorig jaar is er bij TC Bathmen gestart met Dynamic Tennis en dit jaar is dat doorgezet. Besloten is om deze pilot verder door te zetten en uit te breiden voor het gehele jaar. Daarvoor is de samenwerking gezocht met ABS Badminton. Een reden is dat beide sporten op elkaar aansluiten en elkaar vinden in een nieuwe vorm. Een andere reden voor samenwerking is dat badminton niet in de zomermaanden gespeeld wordt en dat Dynamic Tennis in de wintermaanden vrijwel stil ligt bij TC Bathmen. Vanaf oktober tot en met maart wordt er op woensdagavond in de sporthal gespeeld. Door Dynamic Tennis het gehele jaar aan te bieden, kunnen leden van ABS Badminton het hele jaar toch een vergelijkbare sport beoefenen en kunnen de leden van TC Bathmen gedurende de wintermaanden gebruik maken van een of twee banen in de sporthal.

Lijkt het u iets om kennis te maken met deze sport? U bent van harte welkom op de dinsdagochtenden aan de Anna van Lintelolaan. Deelname is voor dit seizoen nog kosteloos!

Voor informatie kunt u contact opnemen met ABS Badminton badminton@absbathmen.nl of TC Bathmen info@tcbathmen.nl of gewoon op dinsdagmorgen komen kijken.