Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Eindexamen’ hardlopen

BATHMEN – Op vrijdagavond 22 juni doen de 12 hardlopers van de startcursus van ABS Trimmen ‘eindexamen’. Zij lopen 5 km hard, ieder in hun eigen tempo. Deze 5 km-loop is het eindresultaat van 24 trainingen gedurende 12 weken. In de trainingen zijn de deelnemers gecoacht, ondersteund en gemotiveerd door vier hardlooptrainers van de verschillende ABS loopgroepen.In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 deelnemers een loopcursus bij ABS gevolgd.

Nu de lopers ‘eindexamen’ hebben gedaan, kunnen ook zij instromen in een van de hardloopgroepen van ABS Trimmen. De groepen worden geleid door gediplomeerde hardlooptrainers. Hardlopen in een groep is leuk, het geeft je ‘een stok achter de deur’ en hardlopen ontspant.

Loop jij ook hard en heb je ook af en toe een ‘stok achter de deur’ nodig en iemand die je motiveert en inspireert? Doe dan eens mee aan één van de trainingen van ABS. Op bijna elke dag van de week wordt er wel een training gegeven in Bathmen of in De Vijfhoek. Je mag eerst meelopen in de verschillende groepen om de sfeer te proeven van deze groepen. En als je lid wordt van ABS Trimmen, kun je met alle groepen meelopen; als je wilt bijna alle dagen van de week!

Op www.trimmen.absbathmen.nl vind je alle informatie over de trainingen en je kunt ABS Trimmen ook op Facebook volgen. Men ziet óók jou graag bij één van de trainingen!