Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gerrit Klein Hegeman erelid van Supportersvereniging ABS

BATHMEN – Tijdens de ledenvergadering op woensdag 8 november 2017 nam Gerrit afscheid van zijn functie als secretaris. Ruim 21 jaar is hij bestuurslid geweest en wil nu door gezondheidproblemen een stapje terug doen.Vanaf 1996 was hij actief voor de vereniging. In die tijd organiseerde de supporters vereniging nog diverse activiteiten zoals de fietsvierdaagse en een kermispuzzelrit.

Vanaf 2001 kreeg de supportersvereniging gedeeltelijk beheer over de sporthal en met een aantal vrijwilligers (lees beheerders) zorgde Gerrit voor een altijd schone en nette sporthal. Ook voor de herinrichting/renovatie van de kantine zette hij zich in.

Het bestuur en de leden van supporters vereniging hebben Gerrit leren kennen als een harde werker, goed bestuurder, deskundig en tot alles bereid. Voor deze grandioze inzet wil het bestuur en de leden extra bedanken door hem te benoemen als Erelid van de Supportersvereniging ABS. Uit handen van de voorzitter Henk Oonk ontving hij de daarvoor bestemde speld, een cadeaubon en een mooie bos bloemen.

Trudy Stegink is als nieuw bestuurslid toegetreden.

De Supportersvereniging ABS heeft zo”n 100 leden. Zij betalen ieder jaar een contributie van € 7,50. Met de inkomsten die de supportersvereniging vergaart d.m.v. beheer sporthal en kantine, contributie en giften kan de vereniging de sporttaken van ABS financieel ondersteunen bij evenementen en dergelijke.

Mocht jij ABS ook een warm hart toedragen en lid willen worden van de Supportersvereniging stuur dan een mail naar supporters.ver.abs@gmail.com, neem contact op met Henk Oonk tel. 0570-541876 of kijk eens op www.absbathmen.nl