Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geslaagde eerste dag van het 15de Bathmense schoolhandbal-

toernooi

Geslaagde eerste dag

BATHMEN – Woensdag 9 maart is de eerste ronde van het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi in Bathmen van start gegaan. Het was een zeer geslaagde eerst dag van het toernooi. In alle poules gaat het er het er spannend aan toe en is er nog niets beslist.

De teams van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool kunnen dit jaar ook voor de leukste naam en spandoek een prijs winnen. Originele namen zoals “de Loolollers”, “HC Kaaskroket” of “Big Bulls” passeren de revue. De groepen 5/6 strijden om de Janneke Markvoort Wisselbokaal en de groepen 7/8 spelen ook om een plek in de Oostelijke Handbalkampioenschappen. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft.

Medesponsor Emté Mensink in Bathmen heeft momenteel een actie met gevulde koeken lopen ten behoeve van het schoolhandbaltoernooi.

Woensdag 16 maart worden de finales gespeeld en iedereen wordt dan ook weer uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij dit sportieve en zeer gezellige evenement.