Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Goed nieuws voor startende hardloper bij ABS trimmen

BATHMEN – Met vijf hardlooptrainers van ABS loopgroep gaat ABS maandag 3 april starten met een beginnende hardloopgroep. In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 deelnemers van Bathmen en omgeving de loopcursus met succes gevolgd.

Initiatiefnemer Han Keizer startte 10 jaar geleden met deze beginnersloopgroep; hij deed dit met enorme enthousiasme en doorzettingsvermogen. Helaas door omstandigheden is hij hiermee gestopt. De vijf gediplomeerde trainers van ABS nemen het stokje van Han over.

Het programma gaat er vanaf 3 april als volgt uitzien. De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19.30-20.30 uur met veel aandacht voor loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. Fit of niet of zij die de stoute schoenen willen aantrekken; je kunt altijd meedoen. Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker.

De kosten zijn heel erg laag gehouden. Je krijgt een trainingsprogramma voor 12 weken, waarbij je twee keer in de week een training krijgt van gediplomeerde trainers. En dit alles voor € 50,00. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen, betaalt de eerste twee maanden geen contributie. Na deze 12 weken wordt met z’n allen afgesloten met een 5 km loop in je eigen tempo.

De start is op maandag 3 april, samenkomst op de camping de Flierweide, Traasterdijk 16. Het maximum aantal deelnemers van een groep is 30, dus wacht niet te lang. Want vol is vol.

Aanmelden of meer informatie: startgroepabstrimmen@gmail.com of Marcel Koedijk 06-23770767 of Martje Godschalk 06-45277149.