Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gratis proeflessen ABS Handbal

gratis-proeflessen

BATHMEN – Handbal is goed voor de ontwikkeling van kinderen, het is een fantastische sport en in Bathmen kun je het leren bij ABS Handbal.

ABS Handbal volgt de door de Nederlandse Handbalbond ontwikkelde speelwijze voor de F- en E-jeugd. Spelplezier staat hierbij voorop. In de F-jeugd leren kinderen spelenderwijs de eigen mogelijkheden ontdekken qua bewegen, ruimte en omgaan met verschillende spelmaterialen.

In de E-jeugd wordt het wat serieuzer. De teams worden groter, de score wordt bijgehouden en er wordt serieuzer verdedigd. Door de gekozen spelvorm komen kinderen in beweging en hebben ze een grote kans op balcontact. Juist deze elementen maken handbal zo’n leuke sport voor uw kind.

Bij ABS is handbal behalve sportief ook erg leuk. Kinderen spelen in teams met kinderen van andere scholen uit Bathmen en de omgeving. Er wordt competitie gespeeld en regelmatig worden er wedstrijdjes gespeeld. In de zomer wordt er lekker buiten beach handbal gespeeld.

Enthousiast geworden? U en uw kind worden uitgenodigd voor een gratis proefles. Voor de F-jeugd (- 8 jaar) is dit op woensdag 5 oktober 2016 om 16.15 uur in sporthal de Uutvlog. Voor de E-jeugd (9-10 jaar) is dit op donderdag 6 oktober 2016 om 17.00 uur in sporthal de Uutvlog.