Handbal: Koploper CVO te sterk voor Dames 1

BATHMEN – Zondag kreeg ABS 1 koploper CVO uit Vaassen op bezoek. Dames 1 gaf in de eerste helft prima partij wat resulteerde in een tussenstand van 5-3 na 15 minuten. Geleidelijk kwam CVO beter in de wedstrijd en ook de keepster had een aantal prima reddingen in petto: ruststand 10-11.

Na 8 seconden spelen in de 2e helft lag de 10-12 al in het net. Dit was helaas een signaal hoe de wedstrijd verder ging verlopen. CVO schoot met scherp en ABS had zeker mogelijkheden maar was slordig in de afwerking. Dit resulteerde in een 17-21 tussenstand na 45 minuten. De 7-meters van ABS waren vandaag gelukkig een zekerheidje dankzij Eline Jansen (5 uit 6) waardoor het verschil niet te groot werd. ABS zette nog aan maar kon de marge helaas niet meer verkleinen: eindstand 21-26. Goed partij geboden, maar op dit moment een maatje te groot.
Gelukkig volgende week weer een nieuwe kans om 2 punten te pakken. Dames 1, nummer 8 van de ranglijst, speelt dan zaterdagavond uit tegen het 2e team van Wijhe ’92, de nummer 11 in de stand. Belangrijke wedstrijd om weer aansluiting te vinden met de middenmoot.