Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hardloopcursus

BATHMEN – Op vrijdagavond 5 april 2019 gaat de nieuwe hardloopgroep voor startende hardlopers vanaf 16 jaar en ouder beginnen in Bathmen. De trainers van ABS Trimmen zijn er klaar voor, jij ook? De trainingen worden geleid door de trainers van de verschillende ABS-loopgroepen, zodat elke training door twee ervaren trainers wordt gegeven.

Iedereen kan hardlopen, jong, oud, man of vrouw. In de afgelopen jaren zijn meer dan 200 renners je voorgegaan in het volgen van de loopcursus bij ABS. Hardlopen in een groep is net even ‘die stok achter de deur’ om erop uit te gaan of om meer van jezelf te vergen. Daarbij staat bij ABS hardlopen gezelligheid en een goede conditie in de trainingen voorop.

In 24 trainingen gedurende 12 weken worden de deelnemers gecoacht, ondersteund en gemotiveerd. Na deze 12 weken wordt afgesloten met een 5 km loop, voor ieder in eigen tempo!

De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. De kosten bedragen € 50,00. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen betaalt de eerste twee maanden geen contributie. Ben je al lid van ABS Trimmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,00.

Loop je al minimaal 5 km? Dan kun je instromen in één van de hardloopgroepen van ABS. Elke hardloopgroep heeft een eigen identiteit. Meer informatie vind je in het overzicht van alle trainingen op de website: www.trimmen.absbathmen.nl

De start is op vrijdag 5 april 2019 vanaf manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20 in Bathmen. Het maximumaantal deelnemers van de startgroep is 30, dus wacht niet te lang, want vol is vol!

Twijfel niet langer en geef je op door het sturen van een e-mail aan startgroepabstrimmen@gmail.com