Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

HV Holten verslaat nipt ABS handbal Dames 1

BATHMEN – Afgelopen zondag stond de streekderby tegen HV Holten op het programma. De vele supporters van ABS en Holten zaten allang op de tribune voordat het eerste fluitsignaal klonk. Scheidsrechter A. Koolhof, die de wedstrijd zou leiden, voelde zich voor de wedstrijd niet voldoende fit om de wedstrijd te fluiten.Nadat scheidsrechter Isabelle te Wierik van HV Broekland, die als supporter kwam kijken, bereid was om de wedstrijd over te nemen, klonk het fluitsignaal en gingen ABS en Holten fanatiek van start.

Holten nam direct het initiatief en ABS keek al vrij snel tegen een achterstand aan. Beide teams vochten voor elk punt en voor het publiek was het een spannende wedstrijd. Er werd soms hard gespeeld en gevochten voor elke bal. ABS kreeg geen vat op de wedstrijd en bleef tegen een achterstand van één of twee doelpunten aankijken.

Na 15 speelminuten in de tweede helft kwam A jeugdspeelsters Maud in t Hof ongelukkig ten val en moest met een zware blessure aan haar mond de wedstrijd verlaten. ABS was hiervan erg geschrokken en probeerde het leed te verzachten om toch de wedstrijd winnend af te sluiten. Helaas lukte dit niet en ging HV Holten met de winst naar huis. Einduitslag 28-29.

Gelukkig hebben de directe concurrenten ook punten laten liggen waardoor ABS dames 1 nog steeds aan kop staat.

Aankomend weekend hebben de dames vrij. Zij kunnen nu volop trainen om op 15 december weer voor de winst te strijden tegen HV Broekland 2.

Zondag 15 december, aanvang 12.30 uur in Sporthal de Uutvlog, zien de dames de supporters graag weer.