Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumfeest

A.B.S. Handbal 75 jaar

1942: Allereerste teamfoto A.B.S. Handbal.

BATHMEN – Op zaterdag 10 juni 2017 viert A.B.S. Handbal haar 75-jarig bestaan. Op deze feestelijke dag zijn er allerlei activiteiten om deze mijlpaal te vieren.

Van 13.00-14.30 uur wordt er een spelletjesmiddag gehouden door de D-, E- en F-jeugd. Van 15.00-16.30 uur vindt er een handbalclinic plaats voor de A-, B- en C-jeugd. Deze clinic zal worden verzorgd door de 22-voudig international Fabienne Logtenberg.

Van 16.00-17.30 uur is er een receptie in de sportkantine van sporthal De Uutvlog. Iedereen is hier van harte welkom om de vereniging te feliciteren.

Vanaf 20.30 uur wordt het feest verplaatst naar het A.B.S. Huus. Kom op tijd, het is jammer als je iets mist! Daar zal de feestavond voor genodigden plaatsvinden. Tijdens deze avond zal de officiële overhandiging van het jubileumboek plaatsvinden. In dit boek wordt de gehele historie van A.B.S. Handbal omschreven. Deze verhalen en foto’s vanaf 1942 tot nu maken het lezen van het jubileumboek tot een geweldige beleving. Het boek wordt aan alle actieve handballeden aangeboden. Voor oud-leden en andere belangstellenden is het boek deze dag te koop voor €10,00. Daarna kunt u het boek via onderstaand e-mailadres bestellen.

Bent u een oud-lid van A.B.S. Handbal, maar u hebt geen uitnodiging ontvangen en u wilt graag de feestavond bijwonen? Neem dan contact op via e-mailadres: abshandbal.75jaar@gmail.com