Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumfeest

A.B.S. Handbal 75 jaar

BATHMEN – Op zaterdag 10 juni 2017 viert A.B.S. Handbal haar 75-jarig bestaan. Voor deze feestelijke dag worden allerlei activiteiten georganiseerd om de mijlpaal te vieren.

Van 13.00 tot 17.00 uur wordt er een heuse Handbalclinic gehouden voor alle jeugdleden van A.B.S. Handbal. Deze clinic zal o.a. worden verzorgd door een bekende Nederlandse handbalster.

Om 16.00 uur is er een receptie in de sportkantine van sporthal De Uutvlog. Iedereen die A.B.S. handbal wil feliciteren met dit lustrum is van harte welkom op deze receptie. Vanaf 20.30 uur wordt het feest verplaatst naar het A.B.S. Huus. Daar zal de feestavond, voor genodigden, plaatsvinden. Het belooft een fantastische dag te worden.

De jubileumcommissie is op dit moment druk bezig met het maken van een jubileumboek. Daarin wordt de gehele historie van A.B.S. Handbal omschreven. Deze verhalen en foto’s vanaf 1942 tot nu maken het lezen van het jubileumboek een geweldige beleving.

De commissie is nog op zoek naar oude A.B.S. handbal kleding. Mocht je nog wat hebben liggen, neem dan even contact op met Trudy Stegink.