Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumweekend

85 jaar ABS -voetbal

BATHMEN – ABS voetbal viert op 22 & 23 augustus haar 85-jarig bestaan. Naast een weekend gevuld met activiteiten voor de gehele vereniging van jong tot oud wordt er een algehele reünie georganiseerd voor alle (oud)leden.

Tijdens deze reünie is een unieke fototentoonstelling te zien vanaf de oprichting in 1930 tot en met nu. Verder is er een voetbalpanel uitgenodigd met daarin memorabele leden uit diverse generaties ABS voetbal. Het voetbalpanel zal geïnterviewd worden over voetbal- en kleedkamerhumor. Aansluitend zal voormalig ABS-speler Dick Schneider ook zijn bijdrage leveren met verhalen uit zijn periode als prof bij Go Ahead en Feyenoord.

De reünie vindt plaats op zaterdag van 15.00 uur – 18.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Kortom, een oproep aan een ieder die het zwart-witte shirt gedragen heeft en/of de club een warm hart toe draagt om nog een keer naar het mooie complex te komen en te genieten van deze middag.

Verder zijn er tijdens het jubileumweekend op zaterdagochtend diverse activiteiten voor de jeugdleden, op zondagmiddag activiteiten voor de oudste jeugd en senioren en is er zondag afsluitend een feestmiddag inclusief barbecue en muziek. Ook worden dit weekend van alle ABS-teams elftalfoto’s gemaakt.