Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Just Dance ABS!

BATHMEN – Zondag11 juni was de jaarlijkse uitvoering van ABS Jazz-dance. Dit jaar genaamd Just Dance ABS! Het was een zeer geslaagde, spetterende en mooie middag in een warme en volle Uutvlog.’s Ochtends begon de generale repetitie om 8.45 uur. De dansers keken hun ogen uit, want zo’n sporthal is wel een heel stuk groter dan de dansers gewend zijn. Gelukkig konden alle groepen hun dansen nog voor een laatste keer oefenen. De belichting werd juist afgesteld en om 12.30 uur was iedereen er klaar voor!

Om 13.30 uur ging de zaal open. Het publiek stond in een lange rij klaar om te gaan kijken naar de jazz-dance en hip hop groepen. Ondertussen werden de dansers gekleed en gestyled. Om 14.00 uur werd de show geopend met een hip hop dans, waarna alle groepen ongeveer twee dansen lieten zien. Rond 16.00 uur werd de slotdans ingezet, die door iedereen was ingestudeerd.

Lijkt het je ook leuk om te komen dansen in een van d groepen, kijk dan op de site van ABS Bathmen en klik op de link naar jazzdance. Hier staat alle informatie die je nodig hebt. (Foto: Thess Schottert.)