Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kennismaking ABS Zwemmen

LOO-BATHMEN – Zwemmen is een gezonde sport, waarbij je veel van je spieren gebruikt. Veel kinderen halen al jong hun zwemdiploma’s A, B en C waarna ze het zwemmen verlaten en een andere sport kiezen.Jammer genoeg verdwijnt de zwemvaardigheid vervolgens meestal als sneeuw voor de zon. Bezit van zwemdiploma’s kunnen dan schijnveiligheid worden. Het is daarom raadzaam om het zwemmen minimaal een jaar langer vol te houden om alles wat je geleerd hebt ook goed vast te houden. De zwemclub biedt hiertoe uitstekende mogelijkheden.

Zwemclub ABS houdt op vrijdag 7 juli 2017 een grote kennismaking voor kinderen tijdens het jaarlijkse zwemkamp bij zwembad De Looërmark, Oudendijk 6. De inloop is van 18.00-19.30 uur. Tijdens deze kennismaking zullen er op de ligweide en in het zwembad diverse activiteiten plaatsvinden, waarbij de kinderen kennis kunnen maken met de overige leden en de trainers van de club.

De deelname aan deze avond is gratis en voor twijfelaars is het daarna nog mogelijk om twee keer gratis een reguliere training mee te zwemmen.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je in ieder geval zwemdiploma A en lijkt het jou leuk om kennis te maken met Zwemclub ABS, dan ben je van harte welkom.

De toegang tot het zwembad is voor jou is dan gratis. Wel moet jij je voor 4 juli aanmelden door een mail te sturen naar: zwemclubabs@gmail.com met daarin je naam, leeftijd en welk zwemdiploma je bezit.

Een lijst met aanmeldingen ligt die vrijdagavond bij de kassa, zodat je bij aanmelden gratis naar binnen kunt.

Om 19.30 uur is het einde van de kennismaking en gaat de zwemclub verder met het zwemkamp met de eigen leden.