Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Master trimmen A.B.S. start voorjaarsoffensief met ‘gloednieuwe ‘ materialen

BATHMEN – Al 35 jaar verzamelt, op zaterdagmorgen een groep dames en heren van 45 jaar en ouder, zich bij de kantine van Camping De Flierweide om daarna in het Traasterbos te gaan sporten.Sporten is voor alle leeftijden geschikt. Men voelt zich er fitter en gelukkiger door. Door te sporten verminder je de achteruitgang van de spieren en kun je mogelijk een bezoek aan fysiotherapeut voorkomen of uitstellen.

Aangezien er in de buitenlucht gesport wordt, geeft dat nog een extra dimensie. Aan de oefeningen kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. En ook voor een gezellig praatje is er, tussen de oefeningen door, ruimte.

Er wordt altijd gestart en geëindigd met rek- en strekoefeningen. Er is veel aandacht voor balans, de variatie in de oefeningen is groot en wordt afgestemd op het jaargetijde.

In het bos wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar de club heeft ook een scala aan nieuwe attributen aangeschaft zoals ballen, springtouwen, kettlebells, hoepels enz. geleverd door Nijha Lochem.

Na afloop van het Master trimmen is er gelegenheid om samen koffie/thee of chocolademelk te drinken in het gezellige restaurant van de camping De Flierweide of, zoals op de foto te zien is, buiten.

De prijs is slechts 15 euro per kwartaal. De leden zijn dan tevens lid van de K.N.A.U. en men kan zich dan ook aansluiten bij de andere groepen van A.B.S. Trimmen.

De eerste maand kan men gratis kennismaken.

Iedereen is van harte welkom. Aanvang: iedere zaterdag morgen om 08.30 uur bij Camping de Flierweide aan de Traasterdijk te Bathmen.

Info: Jacques van Trijp, tel. 06-51422248.