Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw op het programma bij

ABS Gym&Jazz:

‘ABS beweegkriebels’

ABS Beweegkriebels

BATHMEN – Op maandagmiddag van 14.15 tot 15.00 uur is er een nieuwe groep voor de jongere jeugd, leeftijd 2,5 tot 4jaar.Gym&Jazz heeft besloten om deze groep te starten, zodat de jongste generatie kennis maakt met de verschillende bewegingen en later profijt heeft bij een eventuele sport die ze gaan beoefenen. Bij ABS beweegkriebels staat het volgende centraal: ‘Het leren omgaan met hun eigen lichaam en spelend leren bewegen.’

De grootste motorische ontwikkeling vindt plaats in de eerste levensjaren. Hoe vroeger uw kind gevarieerd leert bewegen, hoe beter het lichaam zich ontwikkeld, hoe beter kennis verwerkt kan worden en er komt een beter spiergeheugen. Door op jongere leeftijd te bewegen is er meer kans om op een gezonde en evenwichtige manier op te groeien.

Elke twee weken staat er iets nieuws in de zaal en leren de kinderen een nieuw trucje. Kinderen komen in aanraking met balans, balspelletjes, springen, klimmen, kruipen, dansen en zwaaien.

Twee keer in het jaar is er een uitvoering, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Het programma voor ABS beweegkriebels is gebaseerd op het Nijntje programma van de KNGU.

Bent u enthousiast geworden voor ABS beweegkriebels of wilt u meer informatie, geef u snel op via: http://gymjazz.absbathmen.nl of absjazzgym@hotmail.com