Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw tenue voor ABS Walking Football

BATHMEN – Schoemaker Veetransport in de persoon van de voormalig linksbuiten van het eerste elftal Gerrit Schoemaker heeft vorige week een nieuw tenue aangeboden aan de spelers. Zij zijn Gerrit hiervoor zeer erkentelijk. Het nieuwe tenue is speciaal voor de wedstrijden die de komende tijd worden gespeeld tegen andere teams uit de regio.


Walking Football of wandelvoetbal is de jongste tak met de oudste leden binnen de afdeling voetbal. Het wordt gespeeld op een kwart veld. Er mag niet worden gerend en lichamelijk contact is niet toegestaan.
De groep bestaat inmiddels 2 jaar en heeft momenteel 19 leden in de leeftijdscategorie 60-75 jaar. Iedere vrijdagmiddag wordt er gespeeld op het kunstgrasveld in Bathmen. Na een korte warming up wordt er in partijvorm een uurtje lekker gevoetbald. Ook de derde helft, soms met een extra activiteit, is vaste prik.

De groep kent naast oud voetballers ook leden die hun voetbalkwaliteiten (her)ontdekt hebben. Kortom voor een ieder geschikt. Sfeer, beweging en sociaal contact.
Heeft U interesse om eens mee te doen? Kom gerust een keer langs op de vrijdagmiddag. Men begint om 14.00 uur.