Seizoen voor ABS is gespeeld

ZWOLLE – Zondag moest ABS op bezoek bij ULU Spor, die op de een na laatste plaats bivakkeert in de competitie van 4H. Thuis was gewonnen met 6-1 en het leek een ideale tegenstander om de moraal op te vijzelen na 3 verloren wedstrijden van het vlaggenschip van ABS voetbal.

ABS begon redelijk goed en creëerde enkele goede kansen, maar deze werden niet verzilverd. Sterker nog Ulu Spor rondde hun eerste goede aanval af met een doelpunt, 1-0. Het spel van ABS hing enigszins als los zand aan elkaar. Spelers konden elkaar moeilijk bereiken. Acties werden niet begrepen en de afvallende ballen waren bijna altijd voor de tegenstander. Kortom ABS liep achter de feiten aan.

In de tweede helft begon ABS wat gretiger en in de 3e minuut was er een levensgrote kans voor ABS, maar als het niet loopt, gaat ook zo’n kans net naast. Ulu Spor bleef loeren op de kansen en maakte in de 20e minuut de 2-0.  In de 70e minuut kwam ABS uit een hoekschop nog tot 2-1 door Bas Brinkman. Maar verder ging de teller helaas niet. De grootste kansen waren voor Ulu Spor en de overwinning was dan ook terecht. Door dit resultaat speelt ABS niet meer mee voor de prijzen en moet het resterende seizoen zien uit te spelen met goede resultaten.

Zondag 19 april staat ABS –Kon UD op de rol. Na afloop van deze wedstrijd zal in de kantine de vernieuwde ABS voetbal site worden gepresenteerd.