Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spannende finales 15de Bathmense schoolhandbaltoernooi

Spannende finales

BATHMEN – Woensdag 16 maart was de finale en afsluiting van het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi. Het was weer een sportieve en geslaagde dag met veel spannende wedstrijden.

Het publiek heeft genoten van de enthousiaste kinderen die allemaal erg hun best hebben gedaan om een beker te veroveren. Dit jaar hebben de kinderen zelf weer een originele naam bedacht voor hun team. Voor de meest ludieke naam in combinatie met het leukste spandoek was er een speciale prijs; deze was dit jaar voor het team “Bad Girls”.

Bij de wedstrijden van de schoolgroepen 5/6 werd de eerste prijs, de Janneke Markvoort bokaal, gewonnen door “De kampioenen” van de Dorpsschool. Na spannende halve finales van de zowel de jongensgroep 7/8 als de meisjesgroep 7/8 ging uiteindelijk de beker naar “H.C. Kaaskroket” en “H.C. Gangsters”, beide teams zijn van de Dorpsschool.

De Fair Play beker die uitgereikt werd door sportbedrijf Deventer voor het sportiefste gedrag rondom het toernooi was dit jaar voor de Looschool.

Freek Leurink, de voorzitter van de schoolhandbalcommissie, werd nog in het zonnetje gezet omdat hij al 15 jaar dit toernooi met andere vrijwilligers zo fantastisch organiseert.

Het was wederom een zeer geslaagd toernooi met weer veel gezelligheid in de sporthal. ABS Handbal kijkt met veel plezier uit naar volgend jaar.