Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Startende hardlopers bij

ABS-Trimmen

Startende hardlopers bij ABS

BATHMEN – ABS-Trimmen is toe aan de 17e Startgroep voor beginnende hardlopers.  Zeker zo’n twee honderd deelnemers uit Bathmen en naaste omgeving hebben in de afgelopen jaren aan de loopcursussen deelgenomen en deze ook met succes afgesloten.

De reden om mee te doen is verschillend; de een wil gewoon onder begeleiding wat leren van de techniek van het hardlopen, de ander wil vooral een helpende hand bij het afvallen of z’n uithoudingsvermogen verbeteren. Het groepsgebeuren, gewenning aan de regelmaat en het daarbij opbrengen van discipline, een steuntje in de rug, de een wil niet onderdoen voor de ander, is vaak de stimulans om later of alleen of opnieuw in groeps- of verenigingsverband door te gaan op de ingeslagen hardloopweg. En het blijkt verslavend te zijn; kijk maar om je heen !

Dinsdag 6 oktober begint ABS-Trimmen met de lessen. Tien weken lang, elke dinsdagavond van 19.00 – 20.15 uur en elke zaterdagmorgen van 8.30 – 9.45, dus in totaal twintig lessen , beginnend voor een ieder vanaf niveau nul tot uiteindelijk meedoen aan de als “Het Eindexamen” benoemde (en beroemde) 5-km-tocht die dit keer gepland is op zaterdag 12 december. Er heerst een ontspannen sfeer. Op dinsdagavond verzamelen op de parkeerplaats bij de sporthal en op zaterdagmorgen nabij de manege.

De groep wordt geleid door gediplomeerde en gemotiveerde trainers van ABS-Trimmen die niet alleen zorgen voor looptechniek, maar ook werken aan algehele conditieverbetering.

Om de kosten hoeft  je het niet te laten: totaal € 25,- voor alle lessen. Het maximum aantal deelnemers in een groep is twintig. Dus wacht niet te lang met aanmelden, vol is vol.

Voor nadere informatie en voor aanmelding (uiterlijk laatste week van september):

Marcel Koedijk (06-23770767) of Angelieke van de Graaf (06-30257471), e-mail: marcelkoedijk@independentsearch.nl resp. angelieke-vdg@hotmail.com