Stem op ABS en steun je club

met de actie:

Rabobank – Hart voor Salland

BATHMEN – Binnenkort zal de Rabobank weer starten met de Rabobank – Hart voor Salland Actie – waarbij de Rabobank onder haar leden een bedrag van € 150.000,- zal verdelen. Leden van Rabobank Salland kunnen stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.Ben je klant én lid van Rabobank Salland? Stem dan op ABS! Dat kan van 10 tot en met 20 maart 2017. Leden van de Rabobank ontvangen rond 9 maart 2017 een stemkaart met hun persoonlijke inlogcode.

De aanleiding voor Hart voor Salland van Rabobank is dat zij ervoor kiest om leden invloed te laten hebben op het toekennen van geld voor de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank Salland hecht veel waarde aan lokale leefbaarheid en wil op deze manier daar haar bijdrage aan leveren. Met andere woorden, hoe meer stemmen ABS ontvangt, hoe groter de donatie van de Rabobank is, dus stem op ABS!

Alle particuliere klanten van Rabobank Salland die lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen. Ben je nog geen lid van de Rabobank, meld je dan nu aan! Het lidmaatschap is kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Lid worden kan op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden