Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Straatvoetbal 2016

BATHMEN – Op 28 augustus staat de 39e editie van het straatvoetbaltoernooi op het programma. Er zal dan worden gestreden om de eer van ‘Best voetballende straat (of buurt) van Bathmen’. Er zijn dit jaar drie competities waaraan deelgenomen kan worden: recreatief (maximaal drie actief voetballers), actief (geen restrictie op aantal actief voetballers) en de damespoule.

Naast het competitieve gedeelte zal er vermaak zijn voor jong en oud en de Commissie Straatvoetbal hoopt als vanouds op een gezellige middag. Naast de winnende teams zal dit jaar ook de straat (of buurt) met de beste supportersschare in het zonnetje gezet worden; neem dus ook de rest van de buurt mee!

Gelukkig zijn er binnen Bathmen veel mensen die zich al jaren inzetten om al het talent (of oud-talent) in de straat te verenigen binnen een team; deze mensen wil de commissie aanmoedigen om dat ook dit jaar weer te doen. Zonder deze inzet had dit evenement namelijk niet plaats kunnen vinden. In de wandelgangen werd vernomen dat de eerste teams zelfs al gevormd zijn…

De insteek is om dit jaar zoveel mogelijk teams op de been te krijgen vanuit de straten en buurten maar het is natuurlijk niet verboden om met een vriendenteam deel te nemen.

Binnenkort worden de inschrijfformulieren uitgedeeld, rond gemaild naar de bekende contactpersonen en zullen deze ook te downloaden zijn op de website van ABS Voetbal. Aanmelden kan ook per mail via straatvoetbal@absbathmen.nl Inschrijven kan tot en met 16 juli 2016.

Verdere informatie volgt binnenkort, maar maak vooral de buurt vast warm voor dit evenement; een leuke activiteit waarin competitie, maar vooral verbondenheid in en tussen de straten centraal staat.