Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Succesvolle inloopmiddag

ABS handbal en

DVD Bathmen spant de Kroon

BATHMEN – e Kinderen van groep 2 van de basisscholen in Bathmen hadden een uitnodiging gekregen om kennis te maken met ABS handbal. Aardig wat kinderen hebben hier gehoor aangegeven. Er waren maar liefst 15 kinderen op woensdagmiddag om 16.00 uur aanwezig.

Er was een circuit uitgezet met verschillende spelen, hiermee konden ze kennismaken welke speeloefeningen met handbal te maken hebben. De kinderen hadden allemaal erg veel speelplezier en dat is wat bij ABS handbal voorop staat.

Vind je het ook erg leuk en gezellig om eens te komen kijken of liever nog om mee te doen, en zit je op school in groep 2, 3 of 4 neem dan je gymschoenen mee en kom dan op 8 april om 16.00 uur naar sporthal de Uutvlog. Neem je vriendje of vriendinnetje mee.

Vanaf 21 maart  worden er door het ABS jeugd de DVD’S, Bathmen spant de Kroon, verkocht in jullie wijk. Black Tie Media heeft de extra bestelling DVD’S bij ABS handbal neergelegd en per verkochte DVD mag ABS handbal 2 euro houden voor de kas.

Dus als wij er 500 verkocht worden, heeft ABS handbal wij weer 1000 euro in de kas voor het nieuwe seizoen.

Het bestuur ABS Handbal zegt: “Koop de DVD van Bathmen spant de Kroon dat afgelopen zomer 2014 heeft plaatst gevonden voor maar € 10,00 euro.”