Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Trainen als een échte Eagle bij ABS Bathmen

BATHMEN – Vanaf 1 maart 2017 krijgen kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar oud de kans om te trainen als een échte Eagle. Op verschillende locaties in de Stedendriehoek vinden de traditionele Go Ahead Eagles Scoutingdagen plaats. Op woensdag 5 april komen de scoutingsdagen naar ABS Bathmen van 14.30 uur tot en met 17.30 uur.

Nationaal Fonds Kinderhulp

“Ieder kind verdient de kans om te schitteren op het podium van Go Ahead Eagles. Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Fonds Kinderhulp die het volledige deelnemersbedrag vergoedt van kinderen die leven onder de armoedegrens”, aldus de Go Ahead Eagles Soccer Camps.

 

Uniek

Naast deze partnerovereenkomst maken kinderen bij deelname kans om een stap dichterbij de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles te komen. Onder professionele begeleiding wordt een gevarieerd veld- en animatieprogramma afgewerkt. Alle deelnemers ontvangen na afloop een persoonlijk certificaat met als bewijs dat er is getraind als een échte Eagle.

 

Website

Op de website www.ga-eagles.nl/soccercamps vind je alle informatie over de Go Ahead Eagles Scoutingdagen in de Stedendriehoek. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de eerste aanmeldingen komen in een rap tempo binnen.