Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twee jeugdteams kampioen bij ABS Handbal

BATHMEN – Afgelopen zaterdag was het groot feest in sporthal De Uutvlog. Zowel de D1 als de B1 konden, als ze de laatste thuiswedstrijd gingen winnen, kampioen worden. De ouders van de teams hadden alles goed voorbereid: spandoeken, trekker met platte wagen, champagne, slingers en een kampioenshirt. De tribunes zaten afgeladen vol en de teamleden hadden gezonde spanning om aan de wedstrijd te beginnen.

De meiden en Bart (in het team zit 1 jongen) van de D1 waren als eerste aanzet. Het begin van de wedstrijd was duidelijk te zien dat de spelers last hadden van de zenuwen maar ondanks dat ze niet groots speelden werd de wedstrijd toch met grote cijfers gewonnen: 24-9. Na het fluitsignaal was het groot feest en was er gelegenheid om het team, begeleiders en coaches te feliciteren.
Terwijl de D1 op de platte wagen door het dorp aan het feesten was, was ondertussen de B1 begonnen aan hun wedstrijd. De zenuwen waren hier ook aanwezig maar met groots spel werd de tegenstander aan de kant gezet. Met ruime cijfers, eindstand was 34-11, werd de wedstrijd gewonnen. Een hele knappe prestatie, vooral omdat het team ook voor de helft uit meiden die eigenlijk nog in de C-leeftijd zaten. Na het fluitsignaal werd het team ook gefeliciteerd en konden de meiden van de B1 op de platte wagen door het dorp. Al met al twee mooie prestaties van de jeugdteams van ABS-handbal waar we heel trots op kunnen zijn!