Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitvoering van ABS Jazz-dance

BATHMEN – Zondag 26 maart was de jaarlijkse uitvoering van ABS Jazz-dance. Dit jaar stonden de danser en danseressen in het Cultuurhuus Braakhekke waar ze hun prachtig ingestuurde dansen konden laten zien aan een bijna uitverkochte zaal.


Al vroeg in de ochtend waren de generale repetities, opgestart door de jongste danseresjes waarvan het voor velen de eerste keer was dat ze echt op een toneel stonden. Spannend, maar ook wel heel erg leuk! Alle groepen konden hun dansen nog eenmaal oefenen, de belichting werd juist afgesteld en om 12.30 uur was alles en iedereen klaar.
Vanaf 13.00 uur ging de zaal open voor het publiek en werden de dansers geholpen met haar en kleding. Om 13.15 uur werd de show geopend. In een veelzijdige, kleurrijke en afwisselende show heeft iedereen zijn of haar kunnen laten zien. Als grote afsluiter werd er een einddans gedaan met alle leden.
Vervolgens snel de kleedkamers weer in, want om 15.45 uur stond er zelfs een tweede show gepland. En ook hier zat de zaal zo goed als vol. Heel leuk voor de leden, dit gaf nog meer enthousiasme om nog een keer te stralen.
Leden, leiding en organisatie kunnen terugkijken op een prachtige editie!