Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verdienstelijk gelijkspel

ABS handbal

HAARLE – In een goed gevulde sporthal in Haarle speelde ABS de uitwedstrijd tegen Auto Service Haarle. Al vrij snel na het begin van de wedstrijd keek ABS tegen een 5-1 achterstand aan.

Hierna kwamen de Bathmense dames iets beter in de wedstrijd en wisten ze de achterstand terug te brengen tot twee doelpunten. Door het offensieve spel van Haarle, waarbij Haarle diverse malen hun keepster uit de goal haalde voor een extra veldspeler, lukte het ABS-keepster Eline Hubers zelfs te scoren toen ABS in balbezit kwam en de keepster van Haarle nog niet terug was in haar doel. De ruststand was 16-14 voor de thuisclub.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, in hoog tempo volgden de aanvallen van beide teams elkaar op en de stand bleef steeds in het voordeel van Haarle, op enig moment leek het erop dat de Bathmense dames de achterstand niet meer zouden inlopen; toen ook Romy van Zijl aan ABS- zijde nog geblesseerd uitviel, leek niets meer een overwinning voor Haarle in de weg te staan. ABS zette echter nog een keer een eindsprint in en wist toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Eindstand 27-27.

Zondag 22 januari 2017 speelt ABS thuis tegen Seino Wonen Heino HHZD, aanvang 12.30 uur sporthal de Uutvlog te Bathmen.